Many thanks for two fine weeks in your fine house! Eva-Maria & Thomas, april 2017

 

Het was een mooie ervaring met een warme gastvrouw. Dank je voor de goede zorgen! 

Pieter & Inge, 5 april 2017

 

Een prachtig, zonnig weekend beleefd met als prima uitvalsbasis 'd Ouwe Stal. We hebben nog wat kilometers te gaan van onze wandelroute, dus wellicht komen we binnenkort terug. Bedankt voor alle goede zorgen Mia! Tineke & Roel, 1-3 april 2017

 

Vriendelijk onthaal, verzorgd ontbijt. Rustig slapen in het knusse huisje. Heel mooie fietsroutes en een bezoek aan "Het Verdroncken Land....". Kortom: Compleet. Lieve & Paul, 28 maart 2017

 

Super voor elkaar en goed verzorgt. Bedankt Mia! We komen zeker nog een keer terug. Groetjes Jarno, 19 maart 2017

 

Als we volgend jaar weer een cross in Axel hebben hoop ik dat we weer hier mogen komen! Jeroen, 19 maart 2017

 

Niks ontbrak ons hier in ons 1ste weekend weg zonder kinderen :) Alles was aanwezig. We genoten van de heerlijke rust hier en 's avonds zijn we heerlijk gaan eten in "t Vlasbloemeken. En na een fijne nacht slapen genoten we van een super ontbijt! Bedankt Mia en groetjes van Wim & Nancy, 18 maart 2017

 

Hallo Mia, Ook deze (2e) keer was het voor ons weer een plezierig verblijf in dit sfeervolle appartement. Lekker geslapen, heerlijk ontbeten! Enfin, alle ingrediënten voor een onderbreking uit de dagelijkse sleur! Wellicht tot een volgende keer. Groetjes van Annemieke en Douwe uit Hoorn. februari 2017

 

Voor de 3e keer in jullie mooie B&B en het was weer genieten van bed, douche (intussen een mooie, nieuwe inloopdouche) en ontbijt. Helaas werkte het weer niet mee en konden we niet buiten ontbijten. Veel dank en misschien tot de 4e keer! Niek en Anneke, augustus 2016

 

Wat een knus, gezellige B&B, heerlijk om hier te verblijven! Het ligt centraal om plaatsjes te bezoeken, het strand en om te wandelen. Gezellig 's morgens even een praatje maken en een heerlijk ontbijt met vanochtend een lekkere Zeeuwse Bolus. Heel bekend voor mij met een Zeeuwse achtergrond. Bedankt voor de gastvrijheid en ik kom volgend jaar zeker terug. Marian Lambert, augustus 2016 

 

Na een hartelijke ontvangst hebben we 2 heerlijke weken gehad. We zijn heerlijk uitgerust en hebben genoten van wat de streek te bieden heeft. We voelden ons volledig vrij en op ons gemak in het huisje. Bedankt voor alles! Jos en Marja, juli 2016 (Prachtig weer !!) 

 

We hebben genoten van ons verblijf hier! De B&B is enorm mooi ingericht, zeer netjes en verzorgd. Het ontbijt was SUPER!! Bedankt voor je lieve gastvrijheid, voor ons is d'Ouwe Stal een TOPPERTJE. Karin en Ivo, juli 2016

 

Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijk ontbijt. Wij hebben hier onze huwelijksnacht doorgebracht. Hebben heerlijk geslapen en genoten van de mooie tuin. Serena en Brian, mei '16

 

Onze reactie kan kort en krachtig zijn: het was op alle fronten geweldig! Dank voor de fijne contacten via e-mail! Jogchum en Door, mei 2016

 

Genoten van de rust in een heel fijn huisje! En een zeer attente, meedenkende gastvrouw. We hopen zeker nog eens terug te komen. Fam. Van Belzen, april 2016

 

Een zeer verzorgde B&B. Goed te doen met de rolstoel. Dank je wel. Flory en Ellen, maart 2016

 

D'Ouwe Stal, wat een prachtig plekje in het mooie Zeeuws-Vlaamse landschap. Een heerlijk, comfortabel, gezellig huisje met een zeer verzorgd en lekker ontbijt. De combinatie van zalig eten in sterrenrestaurant Het Vlasbloemeken in Koewacht, waar we naartoe gereden werden door de eigenares van d'ouwe stal en weer terug gebracht door de chefkok, was een ware verrassing. Een aanrader voor een ieder! Jan en Joke Koopman. 

 

Douwestal

Je kan dan wel een mooi huisje hebben, in een goed bed slapen of in een rustgevende omgeving verblijven, maar het is de gastvrouw die de ziel en de warmte erin brengt en het vermenselijkt. Hartelijk dank. We komen zeker terug. Jan en Nathalie uit Voeren (B)

 

Douwestal

Met zeer veel genoegen verbleven wij twee nachten in Douwe Stal, met onze kindjes Jens (2jr) en Lars (4mnd).

Een bijzonder knus huisje waar we 's avonds heerlijk konden zitten terwijl de kinderen in de campingbedjes op de slaapkamer sliepen.

De boxspring lag comfortabel. Heerlijk ontbijt en we genoten van de gastvrijheid van Mia en Bram. De reactie van Jens op de ochtend van vertrek: Ik ga niet mee, ik blijf hier!

We hebben van hieruit zeeuws vlaanderen verkend: Breskens, Cadzand, en -dichtbij- Hulst. Zeer de moeite waard. Wellicht tot een volgende keer. Martijn, Nicole, Jens & Lars, Etten. 

 

Douwestal

Het is John en mij erg bevallen. Jammer dat het maar voor 1 nacht was! Alles in Douwe Stal is perfect geweest en je hebt ons nog wel gehaald en gebracht. Verwennen heet dat. Het ontbijt was meer dan voldoende. Als ik weer in Axel ben dan wil ik beslist hier weer logeren! Arthur en John, San Fransisco, Californië. 

 

Douwestal

De 2de keer nu voor 5 dagen in Douwe Stal. Zoals de eerste keer was weer alles fantastisch en ook was het echt zomer. We hebben deze tijd hier genoten en Maud kwam elke dag goede morgen zeggen. Hartelijk dank voor alles en zeker weer eens een volgende keer!! Lia Reis, Mannheim 

 

Douwestal

Hartelijk bedankt voor je vriendelijke ontvangst. We hebben hier heerlijk overnacht en speciaal onze dank voor het lenen van jullie fietsen. Meer dan top!! Cornel en Mijco, 

 

Douwe Stal

Wij hebben heerlijk genoten van jullie sfeervol ingerichte stal. Het heeft ons aan niets ontbroken. Als we weer eens vanuit het noorden naar het zuiden gaan, zullen we vast en zeker jullie B&B weer aandoen. Jeffrey & Alie, juli 2013.

 

Douwestal

To Mia & family, Thank you for taking very good care of us. The countrysite is beautiful, the cottage is sweet and we like your sheep! A restful weekend. Linnet & Dennis, juni 2013

 

Douwe Stal

We vonden het heerlijk om in jouw B&B te verblijven. 2 nachten heerlijk geslapen en de onybijtjes waren super verzorgd. Heel veel dank voor je gastvrijheid. We hebben heerlijk muziek kunnen maken; niemand had er last van (hopen we ). Het is absoluut voor herhaling varbaar. Ton en Ellen van Dam, 15 maart 2013

 

Douwe Stal

2 nachten in jullie B&B mogen overnachten, wat een hartelijke ontvangst. Al direct bij aankomst voelden wij ons welkom. Het was geen probleem dat we iets eerder arriveerden. Ook voor ons dochtertje was er ruimte voor een kinderbedje en kinderstoel aanwezig. Het ontbijt was goed en uitgebreid. Bedankt voor onze eerste ervaring met een verblijf in een B&B.We komen hier graag nog eens terug en willen deze locatie zeker aanbevelen bij anderen. Dave, Suzan en Anouk, nov 2012

 

Douwe Stal

Na een spontaan telefoontje op 3 oktober zijn we hier de volgende dag uit Mannheim in Douwe Stal aangekomen. Het huisje is gezellig en met smaak ingericht en we hebben ons hier thuis gevoeld. Bovendien nog de hartelijke ontvangst en verzorging. Maud is een lieve hond en we hebben ons geamuseerd hoe zij de kastanjes van de tafel haalde om ermee te spelen. We zijn bliij dat we deze oase gevonden hebben en we jopen er nog vaker gebruik van te kunnen maken. Lia Reis-de Rijke, Mannheim okt 2012

 

Douwe Stal

Na ons hectische leven thuis was jullie Ouwe Stal een oase van rust. We hebben genoten! Als afscheid een heerlijk ontbijt vanmorgen, de kroon op ons verblijf.

Het vissen in het Kanaal van Gent naar Terneuzen was voor mijn man een leuke ervaring, ondanks wat materiaalpech. een deel heeft hij nog gerepareerd op jullie terras met die prachtige lange haag. Diny en Herman uit Bathmen

 

Douwe stal

Hartelijk dank voor het gastvrij onthaal, het heeft ons aan niets ontbroken. Douwe Stal is met veel zorg en oog voor detail ingericht waardoor het er prettig verblijven is. Tot ziens, Familie Van den Berg

 

Douwe Stal

Wij willen jou bedanken voor een heerlijk verblijf in jullie B&B. De inrichting is heel gezellig en het ontbijt prima! We hebben hier 3 nachten fijn doorgebracht. Bedankt dat we alsnog in jullie huisje konden verblijven en alle goede zorgen. Fam. Verschelling,

 

Suite 16

Heerlijk gastvrij appartementje! We zijn hier even heerlijk bijgekomen van een familiefeestje. Heerlijk geslapen en genoten van het verse fruit 's morgens.

Christiane & benedicte Michielsen, Breda/Amsterdam. 16.9.2012

 

Studio 16

De eerste indruk van dit mooie appartement was geweldig en we hebben genoten! Veel uitstapjes gemaakt naar o.a. Antwerpen, Brugge en naar oostende aan Zee. Het weer was ons ook goed gezind. Waardoor we ook buiten konden zitten. De kinderen genoten van de TV
Fam. Wijne, Leusden

Fam. Diedhiou-Wijne, Amsterdam. 10.8.2012

 

Studio 16

Wir kommen gerne wieder!

Fam.Kortmann, Dortmund. 22.7.2012

 

Suite 16

Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst!

Fam. Roelsma, den Bosch. 4.7.2012

 

Suite 16

Als eerste gasten van Suite 16 haddenn wij het voorrecht deze B&B te bezoeken en wij zijn vol lof. Aan alles is gedacht: verse bloemen, veel kastruimte en een heerlijk bed. Wij wensen onze gastvrouw veel geluk met dit heerlijke oord.

Familie Van Heuveen te Uithoorn (juni 2012)

 

Douwe stal

We moesten voor een familiefeestje in Axel zijn en kozen voor dit adres.

De foto's op de website zijn waarheidsgetrouw. Een supergezellig appartementje voor twee personen.
Het ontbijt was gezellig en lekker, keurig verzorgd. Fijn adres voor wie van rust en privacy houdt.
We hebben voor het volgende feestje weer d'Ouwe Stal gereserveerd.
Verbeterpunt(en)
Op vraag van de gastvrouw of alles naar wens was, hebben we positief geantwoord.

 

D'ouwe stal review toegevoegd door Janny Baflo (08-05-2012)

Een goede B&B die een mooie uitvalsbasis is om Zeeland en België te verkennen.

 

D'ouwe stal review toegevoegd door Huug Derksen (24-02-2012)

Fijn dat het een soort appartementje is. Dat geeft ruimte, maar ook vrijheid.

Vriendelijke gastvrouw, die 's morgens het ontbijt langs brengt. Zeer geschikt voor mensen die van privacy houden.

 

D'ouwe stal review toegevoegd door Mirjam Hoorn, Nederland (27-10-2011)

Gastvrijheid en flexibiliteit gastvrouw.

 

D'ouwe stal review toegevoegd door Ron Odenkirchen Driebergen, Nederland (24-08-2011)

Een heerlijk verblijf; zeer vriendelijke eigenaresse; huisje compleet ingericht; rustige landelijke omgeving; heerlijk om te fietsen; prima ontbijt met vers fruit..

Verbeterpunt(en)
extra dekentje voor koude zomernachten; extra stang voor natte handdoeken; verder niets te verzinnen

 

D'ouwe stal review toegevoegd door veling rotterdam, nederland (29-07-2011)

Positieve ervaringen
We zijn heel gastvrij ontvangen.
Het ontbijt was heel verzorgd, verder was het gezellig ingericht.

 

D'ouwe stal review toegevoegd door corine de groot nieuwland, nl (18-07-2011)

Zeer flexibele gastvrouw.
Prachtige rustige ligging.
Husje biedt alles: terras voor mooi weer, woonkamer voor slecht weer.
Lekker ontbijt.

 

D'ouwe stal review toegevoegd door Karin van Voorst Breda (13-06-2011)

al die tienen zeggen wel voldoende
Verbeterpunt(en)
geen

 

D'ouwe stal review toegevoegd door y.wierda groningen, nederland (15-05-2011)

Hartelijke ontvangst en je voelt je er meteen thuis.

Gezellig ingericht

 

D'ouwe stal review toegevoegd door Wim Verschuuren Ysselsteyn, Nederland (05-05-2011)