suite 4

Wat? 

Zoekt u een stijlvolle plek in de bebouwde kom voor 1 of meerdere nachtjes, met goede restaurants op loopafstand? Dan kunt u terecht bij Suite 16 in het centrum van het stadje Axel. Deze modern ingerichte luxe "hotelkamer" is voorzien van een heerlijke tweepersoons-boxspring, flatscreen TV, zit- en eethoekje. De kamer beschikt tevens over een keukenhoekje met koffie- en theefaciliteiten. Aangrenzend bevindt zich de smaakvolle badkamer, voorzien van dubbele wastafel, douche en toilet. 

 

 

 

Waar?
Suite 16 bevindt zich in het centrum van Axel, aan het rustige Marktpleintje, op de eerste verdieping. Uw auto kunt U gratis parkeren op of nabij de Markt. U zult verrast worden door de gastvrijheid van de Zeeuws Vlamingen. Met name op gastronomisch gebied valt er hier veel te genieten. Diverse restaurants kunnen we u van harte aanbevelen.

 

suitetotaal 1

 

 

B&B d'Ouwe Stal en het met 1 Michelinster bekroonde restaurant 't Vlasbloemeken te Koewacht, hebben een vorm van samenwerking welke bestaat uit het wegbrengen vanuit de B&B of Suite 16 naar Koewacht en het weer veilig terugbrengen van de gasten, zodat u optimaal kunt genieten van uw diner en het wijnarrangement.